Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Brandweer ingezet voor stinkende schoonmaakmachine

Toegevoegd: 07-02-2024, 20.45 uur
De lucht bleek afkomstig van een stinkende schoonmaakmachine.
De lucht bleek afkomstig van een stinkende schoonmaakmachine.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De brandweer van Terneuzen is woensdagavond ingezet voor een melding van een gaslucht in een pand. Ter plekke bleek dat het geen gas betrof.


De brandweerlieden werden omstreeks 19.25 uur met spoed opgeroepen voor de melding van een gaslucht in een zorginstelling aan de Alberdingk Thijmstraat. Vanwege het soort melding werd ook de officier van dienst van de brandweer en de bevolkingszorg opgeroepen. Ook werd de adviseur gevaarlijke stoffen geïnformeerd over het incident.

Ter plekke heeft de brandweer een controle gedaan in het pand. Er bleek geen sprake te zijn van een gaslucht. De oorzaak van de lucht bleek van een schoonmaakmachine afkomstig, aldus de politie.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Afolfo (8-2-2024 om 16:35)
Oppakken die machine en opsluiten in de kast.
Cookie-instellingen beheren