Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 107 km

Politie zoekt doorrijder ongeval Terneuzen

Toegevoegd: 08-02-2024, 09.45 uur
Politie zoekt doorrijder ongeval Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie is een onderzoek gestart naar een bestuurder van een personenauto die weggereden was van een ongeval in Terneuzen. Bij het ongeval kwam een 12-jarig meisje ten val.


Het ongeval gebeurde op donderdagmorgen ter hoogte van de kruising van de Rooseveltlaan met de  Alvarezlaan in Terneuzen. Het ongeval gebeurde omstreeks 08.25 uur. Door onbekende oorzaak kwamen een 12-jarige fietsster en een bestuurder van een grijze personenauto met elkaar in botsing.

Volgens de politiewoordvoerder leek het letsel op het eerste oog mee te vallen. Maar de bestuurder van de personenauto is weggereden. De politie is een onderzoek gestart naar deze doorrijder en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren