Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 107 km

Auto ramt gevel Oude Veerhavenweg Vlissingen

Toegevoegd: 08-02-2024, 12.39 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Bij een eenzijdig ongeval op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen is donderdagmorgen  een personenauto tegen de gevel van een gebouw tot stilstand gekomen. Niemand raakte gewond bij het ongeval.


De auto raakte vanmorgen omstreeks 11.35 uur van de weg in de bocht ter hoogte van de Edisonweg. De personenauto reed door een metalen hekwerk heen en kwam tot stilstand tegen de gevel van een gebouw op de hoek van de kruising. De politie, ambulancedienst, Koninklijke Marechaussee en de brandweer werden opgeroepen.

De brandweerlieden hebben de situatie veiliggesteld. Hierna is de bestuurster van de kleine personenauto onderzocht door het ambulancepersoneel. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto is geborgen door bergingsbedrijf Kuzee. De schade aan de gevel is flink. De opgelopen schade zal afgehandeld worden via de verzekering.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren