Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Minderjarige jongen naar HALT voor bedreiging met mes

Toegevoegd: 08-02-2024, 13.09 uur
Minderjarige jongen naar HALT voor bedreiging met mes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie van Terneuzen heeft afgelopen week een jongen staande gehouden voor het bedreigen met een mes.


De politie hield afgelopen week de minderjarige jongen staande omdat hij een zakmes bij zich droeg. Op zichzelf is dit niet strafbaar, maar het uiten van een bedreiging met dit mes is wel strafbaar.

De politie heeft het mes in beslag genomen en de jongeman meegenomen voor een verhoor. Na dit verhoor is de jongen een HALT-traject aangeboden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smeerkees (9-2-2024 om 09:48)
sja, als je ziet wat er op social media zoals Tiktok rond gaat met zombie knives in de UK en dit vrij toegankelijk is voor de jeugd.. Dit in combinatie met een slechte opvoeding... In mijn ogen, als je zo'n man bent om iemand (bewust) te verminken of doden, mogen ze dit ook wel via de wet voor volwassenen behandelen. jeugddetentie zou mooi zijn.
willem (9-2-2024 om 04:17)
halt "straf"?? auto wassen in een verwarmde garage? stelt niets voor. in hun geldbuidel straffen komt harder aan--EN zijn opvoeders er op aanspreken.
zeeuw (8-2-2024 om 19:57)
opvoeding dat breekt er aan
Tuinman (8-2-2024 om 18:42)
Beter een gesprek met de ouders hebben en deze verantwoordelijk stellen voor hun kind. Zoals het hoort.
Michel (8-2-2024 om 13:50)
Een HALT-traject !!!!! Denk je nauw echt dat dit bij sommige een indruk maakt. Als hij inderdaad een uiting van bedreiging heeft gedaan, dan goed laten voelen in zijn portemonnee. Een HALT straf stelt niets voor
Cookie-instellingen beheren