Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 96 km

Auto beschadigd bij ongeval Sas van Gent

Toegevoegd: 08-02-2024, 14.50 uur
Volgens de politie was er enkel sprake van materiële schade.
Volgens de politie was er enkel sprake van materiële schade.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SAS VAN GENT – Bij een ongeval in Sas van Gent is donderdagmiddag een personenauto beschadigd geraakt. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.


Het ongeval gebeurde omstreeks 13.50 uur op het Bolwerk. Door onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

Volgens de politiewoordvoerder is er niemand gewond geraakt bij het ongeval en is er één auto met schade afgesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (9-2-2024 om 15:42)
Rot plek daar. Te druk, aan beide kanten amper parkeerplekken en als je op de parallelweg parkeert, moet je heel deze afrijden om terug naar de Westkade /brug >Westdorpe te rijden. Dikwijls rijdt men achteruit, wat niet mag eenrichting verkeer, weet niet of daar (hier sprake van was!? ) En zelfs fietsers blijven links op de fietsstrook rijden, tegen het verkeer in, levensgevaarlijk.
Ineke (8-2-2024 om 15:19)
Gelukkig bij huisartsenpost. Dat us mazzel. Hihi
Cookie-instellingen beheren