Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw lichtgewond bij aanrijding rotonde Fruitlaan Goes

Toegevoegd: 08-02-2024, 20.04 uur
Een personenauto en een scooter kwamen met elkaar in botsing.
Een personenauto en een scooter kwamen met elkaar in botsing.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Bij een ongeval op de rotonde bij de Fruitlaan in Goes is donderdagavond een vrouw lichtgewond geraakt.  Het is het derde ongeval dat deze week plaatsvond op deze rotonde.


Het ongeval gebeurde omstreeks 19.25 uur op de rotonde op de kruising met de Anthony Fokkerstraat, de Fruitlaan en de Van Hertumweg. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen een personenauto en een scooterbestuurster met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

De bestuurster van de scooter raakte gewond bij het ongeval. De vrouw is ter plekke door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Beide voertuigen liepen lichte schade op door het ongeval.

Het is de derde keer dat er deze week op deze rotonde een ongeval gebeurd. Afgelopen maandag vonden er twee aanrijdingen plaats. Voor één van de aanrijdingen is de politie nog op zoek naar de tegenpartij.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnold (9-2-2024 om 15:16)
Rotondes op zich mankeert niets aan. Wereldwijd kom je ze tegen, dus er zal echt wel over nagedacht zijn. Als je ze gebruikt op de manier waarvoor ze uitgedacht zijn, is er niets aan de hand. Ik heb er nooit moeite mee. Het licht aan de sukkels die geen rotonde kunnen rijden!!!!
Leo (9-2-2024 om 10:03)
rotondes zijn gewoonweg niet veilig en zeker niet voor fietsers
Ja-Ja (9-2-2024 om 08:31)
Vermoedelijk???? Politie waarom zeggen jullie niet gewoon?? Auto was fout.. Automobilisten moeten daar beter uitkijken.Ook ik. Zeker bij donker tegenachtig weer. Goede straatverlichting zal zeker helpen
peter (9-2-2024 om 07:10)
Krijg je met fietsers in de voorrang, rotondes zijn niet gemaakt voor auto's om er op te stoppen.
Peter (8-2-2024 om 22:43)
Ik kom hier paar keer per dag langst. Echt een drama daar. Wie deze rotonde’s heeft bedacht moet hier zijn eigen voor schamen.
Piet (8-2-2024 om 21:14)
Dit is zeker niet de laatste aanrijding. Slecht verlicht daar. Daarnaast is ook de ronde naast Archikon echt vragen om problemen. Afgelopen jaar zijn daar ook diverse aanrijdingen geweest.
Cookie-instellingen beheren