Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Automobilist rijdt bromfietser aan Goes

Toegevoegd: 09-02-2024, 10.21 uur - Update: 10-02-2024, 10.07 uur
Automobilist rijdt bromfietser aan Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Op de 's-Gravenpolderseweg in Goes is op vrijdagochtend een bromfietser gewond geraakt. Hij werd door een auto aangereden. 


Omstreeks 05.00 uur werden de hulpdiensten naar de 's-Gravenpolderseweg gestuurd. Een 17-jarige scooterrijder werd door een automobilist aangereden. Eerder meldde de politie dat het om een fietser ging, maar die informatie bleek niet te kloppen. De 45-jarige automobilist uit Goes zag mogelijk de fietser over het hoofd bij het verlaten van een oprit, aldus de politie. 

De bromfietser werd door de ter plekke gekomen medewerkers van de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis. Hoe het slachtoffer er aan toe is, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren