Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's getakeld na aanrijding N57 Middelburg

Toegevoegd: 09-02-2024, 16.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Na een aanrijding op de Havenpoortweg (N57) bij Middelburg zijn vrijdagmiddag twee auto's getakeld. Een ambulancemedewerker heeft één persoon behandeld.


Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur tussen de oprit en het viaduct bij de Krooneveldweg. Er was sprake van een kop-staartbotsing waarbij twee personenauto's schade opliepen. Deze werden getakeld door bergers van Kuzee.

Een verpleegkundig specialist van de ambulancedienst heeft één van de betrokkenen nagekeken en behandeld. Vanwege het ongeluk waren één rijstrook en de vluchtstrook tijdelijk niet bruikbaar. De politie leidde het verkeer over de andere rijstrook.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren