Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 14 km

Auto in sloot Nieuw-Namen, bestuurder spoorloos

Toegevoegd: 09-02-2024, 23.53 uur - Update: 12-02-2024, 10.42 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - Op de Kieldrechtse Molenstraat in Nieuw-Namen, nabij de Belgische grens, is vrijdagavond iemand met zijn auto in een sloot terecht gekomen.


Een personenauto belandde rond 21.55 uur door onbekende oorzaak in de berm waarna het voertuig in een ondiepe sloot terecht kwam. Politie en ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen. De bestuurder kon zelfstandig uit zijn/haar BMW komen want toen de hulpdiensten arriveerden, troffen zij niemand meer bij het voertuig aan, zo meldt de politie.

Bergingsbedrijf Kuzee werd ingezet om de auto te takelen. Tijdens de berging moest de weg ter plekke enige tijd worden afgesloten. Rond 23.20 uur was de Kieldrechtse Molenstraat weer helemaal beschikbaar. De politie laat weten nader onderzoek te doen naar degene die in de auto reed ten tijde van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (10-2-2024 om 08:25)
Net als je begint te denken dat de slootpandemie in Zeeland ten einde is, rijdt de volgende er al weer in. Ben benieuwd wat er uit de adem/speeksel analyse naar voren kwam als ook het onderzoek naar de mobiele telefoon. Beterschap voor de chauffeur.
Cookie-instellingen beheren