Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ernstig ongeluk Sas van Gent

Toegevoegd: 10-02-2024, 04.59 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Bij een ernstig verkeersongeval op de Westkade (N252) bij Sas van Gent zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen gewond geraakt.


Een scooterrijder met passagier kwam door onbekende oorzaak ten val op het vrijliggende (brom)fietspad. Het ongeluk gebeurde tussen de Nijverheidsstraat en de Tweekwartweg en werd omstreeks 01.00 uur opgemerkt. Na de melding werden niet alleen twee ambulances opgeroepen, ook een traumahelikopter werd gealarmeerd. Het traumateam steeg nog wel op maar de inzet werd al snel geannuleerd.

De gewonden zijn alletwee met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft de brommer afgevoerd. ​De wegbeheerder zette samen met de politie het fietspad tijdelijk deels af. Rond 02.20 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren