Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 352 km

Fietser ernstig gewond in Borssele, inzet traumaheli

Toegevoegd: 10-02-2024, 17.38 uur - Update: 11-02-2024, 10.44 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Een fietser is zaterdag aan het einde van de middag ernstig gewond geraakt bij een ongeval in de buurt van Borssele. Er werd ook een traumahelikopter ingezet.


Het slachtoffer kwam rond 16.40 uur op de Zeedijk ten val tussen de zeesteiger en de Wolphaartsweg. Volgens de politie ging de fietser over de kop maar waardoor dat precies gebeurde, is niet bekend. Al snel werden naast een ambulanceteam ook een rapid responder en een traumateam opgeroepen. De Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 was ongeveer 25 minuten na de eerste melding ter plekke.

De gewonde is uiteindelijk met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie hield de omgeving vrij toen de traumahelikopter weer opsteeg om terug te keren naar Rotterdam. Rond 17.30 uur waren alle hulpdiensten weer vertrokken.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren