Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Fietser klem tussen auto en fiets in centrum Goes

Toegevoegd: 11-02-2024, 10.52 uur - Update: 11-02-2024, 12.49 uur
De fietser hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De fietser hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Een fietser is zaterdagmiddag in het centrum van Goes nagekeken door de ambulancedienst nadat deze klem was komen te zitten tussen een auto en zijn/haar fiets.


Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur bij de kruising van de Jacob Valckestraat en de Poldermanstraat. De fietser (identiteit onbekend) had hier voorrang maar werd over het hoofd gezien door een automobilist, een inwoner van het Noord-Brabantse Stampersgat. “De fietser kwam door de aanrijding even klem te zitten tussen de auto en de fiets”, zo vertelt de politie.

De fietser kwam niet ten val maar werd wel door ambulancemedewerkers nagekeken op letsel. Volgens de politie bleek het letsel mee te vallen en kon de fietser gewoon zelfstandig naar huis. Bij de automobilist werden een blaas- en speekseltest afgenomen maar de bestuurder bleek niet onder invloed te hebben gereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren