Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 103 km

Fietser (96) en automobilist (87) in botsing in Sint-Annaland

Toegevoegd: 11-02-2024, 11.01 uur
Fietser (96) en automobilist (87) in botsing in Sint-Annaland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - Een bejaarde fietser is zaterdagmiddag ten val gekomen nadat deze in Sint-Annaland was aangereden door een eveneens bejaarde automobilist.


Het slachtoffer, een 96-jarige man uit Scherpenisse, stak volgens de politie rond 15.00 uur de weg over bij de kruising van de Winkelzeeseweg en de Zoetwaterweg. Een 87-jarige automobilist uit Sint-Annaland raakte met de voorkant van zijn voertuig de fietstas van de 96-jarige man.

De fietser kwam ten val en zowel politie als ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke om hulp te verlenen. Ter plaatse bleek de situatie gelukkig mee te vallen, zo vertelt de politie desgevraagd. “Beide weggebruikers konden na de aanrijding zelfstandig hun weg vervolgen”, aldus een politiewoordvoerder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RBraam (11-2-2024 om 17:43)
Tjonge jonge je gaat toch niet meer fietsen op die leeftijd. Gevaarlijk!
Ad Jonkers (11-2-2024 om 15:01)
Gelukkig goed afgelopen!
Cookie-instellingen beheren