Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie bezorgt gestolen fiets terug: 'Aangifte doen loont'

Toegevoegd: 11-02-2024, 19.09 uur
De eigenaar heeft de tweewieler inmiddels opgehaald.
De eigenaar heeft de tweewieler inmiddels opgehaald.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politieagenten van het basisteam Walcheren hebben dit weekeinde een fiets kunnen terugbezorgen die eerder als gestolen was opgegeven.


Van de fietsendiefstal werd een aantal dagen geleden aangifte gedaan door de eigenaar. "De aangever gaf aan dat hij de aangifte maar deed 'voor de statistieken' maar vandaag werd de gestolen fiets aangetroffen. Doordat de aangifte keurig was voorzien van een framenummer, konden we de aangever terugbellen dat zijn fiets terecht was", zo vertelt de politie.

De aangever heeft de tweewieler inmiddels opgehaald. Volgens de politie bewijst de zaak dat aangifte doen wel degelijk loont.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (13-2-2024 om 11:46)
Als er iets zinloos is, dan is dat wel aangifte doen. Zelfs niet voor de statistieken. Ze vinden 1 fiets terug, die ze waarschijnlijk ook nog bij puur toeval aantroffen tijdens het schrijven van boetes, op de vele honderdduizenden fietsen die gestolen worden elk jaar en dan beweren dat aangifte doen nuttig is? Kom nou! Dat is net zo iets als zeggen dat meedoen aan de lotto een goed investeringsplan is omdat je toevallig een keertje wint. Misschien moet de politie eens zorgen dat fietsen niet meer gestolen worden door de boef te vangen. Maar ja, dat is natuurlijk geen realistische gedachte
Lezer (12-2-2024 om 21:20)
Jaja net echt !
Cookie-instellingen beheren