Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto brandt uit aan Pachtershof in Axel

Toegevoegd: 12-02-2024, 10.11 uur
De gemeente kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen.
De gemeente kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen.
© Foto: Brandweer Axel
Door: Reinoud Hiemstra

AXEL - In de nacht van zondag op maandag is aan het Pachtershof in Axel een auto uitgebrand. Het voertuig werd door een berger afgevoerd.


De brand in het voertuig brak omstreeks 01.00 uur uit. De auto die aan de Pachtershof ter hoogte van de Buitenweg geparkeerd stond, brandde volledig af. De gealarmeerde brandweerlieden hebben het voertuig geblust met twee stralen hogedruk. 

Nadat de brand was geblust, werd het voertuig door een berger afgevoerd. Vanwege een grote hoeveelheid olie op het wegdek kwam de gemeente ter plaatse om dit te reinigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (12-2-2024 om 23:34)
@ john, dan moet je dat melden op de gemeentelijke website. Maar dat helpt niet met autobranden en om half 7 is het nog lang niet licht.
p (12-2-2024 om 12:49)
@john, helpt dat tegen een auto die in brand staat dan??
john (12-2-2024 om 11:20)
Misschien een goed idee om hier de straatverlichting s,nachts te laten branden,deze morgen was het pas om 6 uur 30 toen die aanging ,en een uur later was het al licht
Cookie-instellingen beheren