Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 320 km

Meerdere voertuigen beschadigd bij ongeval Muidenweg Arnemuiden

Toegevoegd: 12-02-2024, 11.11 uur
Door: Reinoud Hiemstra

ARNEMUIDEN - Op een kruising op de Muidenweg bij Arnemuiden zijn vanmorgen drie voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Alle voertuigen moesten worden getakeld.


Omstreeks 09.50 uur werd er melding gemaakt van het ongeval. Bij de botsing raakte drie voertuigen betrokken. De ambulancedienst kwam met twee ambulances ter plaatse. Ook de politie was met enkele eenheden aanwezig. De bij het ongeval betrokken personen werden door de medewerkers van de ambulancedienst nagekeken op letsel. 

Door de botsing raakten alle voertuigen dusdanig beschadigd dat geen van deze op eigen kracht zijn weg kon vervolgen. De voertuigen zullen door een takelbedrijf worden getakeld. Volgens betrokkenen zou één van de voertuigen zijn afgeslagen. Hierbij is een tegemoetkomende auto over het hoofd gezien.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (12-2-2024 om 11:39)
Het toeristen seizoen moet nog beginnen en aangezien ze nog meer slaapplaatsen creƫren.
Cookie-instellingen beheren