Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Betrokkene ongeval Arnemuiden mogelijk onder invloed van drugs

Toegevoegd: 12-02-2024, 11.54 uur
De politie heeft één persoon meegenomen op basis van een positieve drugstest.
De politie heeft één persoon meegenomen op basis van een positieve drugstest.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

ARNEMUIDEN – De politie heeft één van de betrokkenen van het ongeval in Arnemuiden in meegenomen naar het politiebureau op verdenking van rijden onder invloed van drugs.


De politie werd vanmorgen opgeroepen voor een ongeval op de Muidenweg. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen een drietal voertuigen met elkaar in botsing. Meerdere ambulances kwamen met spoed ter plekke om de betrokkenen te onderzoeken. Voor zover bekend is er niemand naar het ziekenhuis gebracht.

Eén van de betrokkenen bij controle door de politie en positieve drugstest af. Hij is door de politie meegenomen naar het bureau in Middelburg. Daar komt een GGD-arts naar toe om bloed af te nemen voor vervolgonderzoek. Dit onderzoek kan ongeveer twee weken in beslag nemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (12-2-2024 om 16:51)
Da´s niet handig. Gaat veel centjes kosten want dan betaald de verzekering niets.
Vlissinger (12-2-2024 om 14:58)
Heerlijk toch? Deze tokkie kneusjes zijn heer en meester om het zichzelf zo moeilijk mogelijk te maken in het leven en daarbij anderen ook te benadelen of in dit geval in gevaar te brengen. Trek je portemonnee maar, want de verzekering gaat het niet voor jou doen. Succes en voortaan maar gewoon nuchter achter het stuur kruipen? Sterkte voor de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren