Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 113 km

Kleine brand in schuurtje met asbest Vlissingen

Toegevoegd: 13-02-2024, 00.33 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Maandagavond laat heeft er in Vlissingen een brandje gewoed in een schuurtje achter een woning. Bij de brand is een minimale hoeveelheid asbest vrijgekomen.


De brandweerlieden van Vlissingen werden maandagavond omstreeks 22.50 uur opgeroepen voor de melding van een kleine brand in een schuurtje achter een woning aan de Adriaen Brouwerlaan. De brandweer kwam met spoed ter plekke.

De officier van dienst van de brandweer laat desgevraagd weten dat er asbesthoudend materiaal in de schuur verwerkt zat. Hierom is ook een adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer ter plekke gekomen. Er zijn meerdere metingen uitgevoerd. De verspreiding van de asbest kon beperkt blijven. De brandweer heeft de brandgang afgezet met asbestlinten. Stichting Salvage komt ter plaatse om de gedupeerde te ondersteunen bij het afhandelen van de schade. Tijdens de afhandeling van het incident was de straat afgezet.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ditjes en datjes (14-2-2024 om 10:15)
@ vanpuffelen precies!!!!
vanpuffelen (13-2-2024 om 10:11)
Wanneer gaat de woningbouw vereniging die dakjes eens vervangen , ik dacht dat voor een bepaalde datum alle asbest daken moesten worden vervangen ?
Cookie-instellingen beheren