Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieonderzoek naar toedracht ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 13-02-2024, 23.58 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie heeft dinsdagavond uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval op de Koudekerkseweg in Vlissingen. Bij het ongeval raakten twee personen ernstig gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 20.15 uur ter hoogte van zorgcentrum Ter Reede. Bij het ongeval kwamen een busje en personenauto met elkaar in botsing. Door de klap belandde één van de voertuigen ondersteboven en raakten beide inzittenden ernstig gewond. De bestuurder van het busje werd aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol en drugs en het roekeloos rijden. Verder bloedonderzoek moet uitwijzen wat de hoeveelheden zijn. Dit kan enkele weken duren.

De politie is met meerdere eenheden van Team Verkeer en de Forensische Opsporing Verkeer ter plaatse gekomen om het ongeval volledig in kaart te brengen. Hierbij zijn diverse lussen in de weg uitgemeten. Hierdoor kan onder andere achterhaald worden wie er door rood heeft gereden. Daarnaast zullen de auto’s ook onderzocht worden. De politie heeft van de volledige situatie fotobeelden gemaakt. De kruising en gedeeltes van de toegangswegen zijn afgesloten voor onbepaalde tijd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een Moeder (14-2-2024 om 12:34)
Hoe kunnen we nog veilig leven in deze maatschappy????
Vlissinger (14-2-2024 om 08:25)
Ten eerste beterschap voor de slachtoffers van weer een hersenloze gek die zijn eigen wetten maakt en vindt dat hij wel even met drank en drugs op mag rijden. En dan nog niet eens in staat zijn om een verkeerslicht te begrijpen. Voorgoed zijn rijbewijs inleveren en meer alcoholcontroles. Alle geleden schade op deze kneus verhalen, want de verzekering keert niet uit.
Cookie-instellingen beheren