Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vast in bakje hoogwerker bij Zierikzee

Toegevoegd: 15-02-2024, 00.09 uur
De brandweer moest ingezet worden om de persoon uit zijn benarde situatie te helpen.
De brandweer moest ingezet worden om de persoon uit zijn benarde situatie te helpen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE – Een persoon is woensdagavond bij Zierikzee vast komen te zitten in een bakje van een hoogwerker. De brandweer werd ingezet om de persoon uit het bakje te halen.


De brandweerlieden van Zierikzee werden omstreeks 23.20 uur opgeroepen voor een melding van dienstverlening aan derden op de kruising van de Weg naar de Val en de N59. De brandweerlieden kwamen met een hoogwerker ter plekke.

Ter plaatse bleek dat bij werkzaamheden een persoon vast was komen te zitten op hoogte. Door onbekende oorzaak wilde het bakje van de hoogwerker niet meer naar beneden. De brandweer heeft met behulp van hun hoogwerker de man naar beneden gehaald.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren