Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Oostbuis Westerscheldetunnel gesloten in verband met berging vrachtwagen

Toegevoegd: 15-02-2024, 14.57 uur
Oostbuis Westerscheldetunnel gesloten in verband met berging vrachtwagen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BORSSELE – De Oostbuis van de Westerscheldetunnel is donderdagmiddag enige tijd afgesloten voor het bergen van een vrachtwagen.


De organisatie van de Westerscheldetunnel liet omstreeks 14.00 uur op X ( het voormalige Twitter) weten dat er aan het einde van de Oostbuis een vrachtwagen stilstond. De vrachtwagen had te kampen met een pechprobleem. Er werd direct één rijstrook afgesloten en er gold een snelheidsbeperking.

Omstreeks 14.45 werd er opnieuw een mededeling gedaan. Ditmaal dat de Oostbuis voor ongeveer een uur gesloten zou worden in verband met de berging van het voertuig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gister (18-2-2024 om 05:11)
Gister stond na de tolpoortjes een pechgeval in het gras, richting Terneuzen. Toch werd 1 rijbaan afgesloten ? Waarvoor? Is het interessant oponthoud creëren en op de radio komen?
Auto (17-2-2024 om 05:31)
Een uur afsluiten om een vrachtauto eruit te rijden. Is het de eerste keer? Waarom gaat het in het buitenland sneller? Er is een alternatief, net als de concurrent in Antwerpen, de andere buis in twee richtingen laten rijden. Maar dat is even schakelen.
Peter (16-2-2024 om 09:33)
Toch fijn zo`n tunnel. Ook fijn dat er geen alternatief is.
Cookie-instellingen beheren