Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Blikschade bij ongeval Oude Rijksweg Krabbendijke

Toegevoegd: 16-02-2024, 16.01 uur
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE – Bij een botsing op de Oude Rijksweg bij Krabbendijke zijn vrijdagmiddag twee voertuigen beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 15.05 op de kruising met de Schapendijk en de Monnikendijk. Door nog onbekende oorzaak waren een personenauto en een pakketbezorger met elkaar in botsing gekomen. De politie, ambulance en de Provincie werden ter plaatse gestuurd.

Ter plekke bleek dat er niemand gewond was geraakt. De politie heeft de betrokken geassisteerd bij het invullen van de schadeformulieren. Twee bergingsvoertuigen van Van Egeraat zijn ter plaatse gekomen om te voorzien in de berging van de voertuigen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Juanes (17-2-2024 om 11:53)
Niet dat het nu veroorzaakt is door de pakketbezorger maar wanneer krijgen pakketbezorgers eens les in verantwoord rijden? Ik maak wekelijks situaties mee dat ik denk: moet dat nu? Zoals te hard rijden, onnodig inhalen. bumperkleven enz. Snap dat je haast hebt maar in de avond thuiskomen is misschien net iets belangrijker. Denk niet alleen aan jezelf maar ook aan andere verkeersdeelnemers.
Cookie-instellingen beheren