Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo probeert gekapt hout weg te nemen in Dishoek

Toegevoegd: 19-02-2024, 07.22 uur
Tegen het duo wordt proces-verbaal opgemaakt.
Tegen het duo wordt proces-verbaal opgemaakt.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

DISHOEK - De politie heeft zaterdagavond bij Dishoek (Koudekerke) twee personen betrapt die bezig waren hout weg te halen. Tegen de twee zal proces-verbaal worden opgemaakt.


Agenten zagen tijdens een surveillance bij de Strandweg een verdacht voertuig staan. Zij stelden hierop een onderzoek in. De agenten hoorden dat enkele personen zich in de bossen probeerden te verstoppen maar na enige tijd maakte één van hen zich kenbaar. Hierop volgde een nadere controle.

"In het voertuig troffen wij boomstronken aan welke afkomstig waren van de stapel hout naast de bus. We hebben de identiteit van beide verdachten vast kunnen stellen en deze zullen later gehoord worden waarna er proces-verbaal opgemaakt zal worden. Stroperij loont niet", zo waarschuwt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (20-2-2024 om 13:35)
Lekker slim Piet om dat zo open en bloot te vertellen met je naam erbij
Michel (20-2-2024 om 12:31)
@Rick Roll, je schrijft, Betalen je mond houden enz enz. Maar als je dan zelf een keer bestolen wordt, dan moet jij ook dit recht niet aannemen. Spaart gelijk wat werk voor de politie, die dit moet afwerken.
Piet Labruijere (20-2-2024 om 11:44)
Zeg nar waar het kigt dan komen we erom
Arie (19-2-2024 om 17:27)
Boompje komt om zijn loontje!
Arnold (19-2-2024 om 16:19)
@ Rick Roll, Dan vind jij het vast ook niet erg, wanneer iemand die het door de "graaiflatie" wat moeilijk heeft, jouw auto, fiets of wat anders bij jou weghaalt?
Peter (19-2-2024 om 15:31)
Ik zou er mijn vingers niet aan branden. En uh wel beetje overdreven, gelijk proces verbaal etc. Ik had gezegd terugleggen en snel. Wie ben je, waar kom je vandaan en laat ik het niet nog een keer zien. Beetje overdreven gedoe om een paar boomstammetjes. Bij deze heren, ik heb hier genoeg van die rommel liggen. Mag je zo meenemen. Scheelt mij een partij werk. hahahahaha
Cookie-instellingen beheren