Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Informatiebijeenkomst cybercriminaliteit voor senioren Hulst

Toegevoegd: 19-02-2024, 10.19 uur
Informatiebijeenkomst cybercriminaliteit voor senioren Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

HULST - De gemeente Hulst houdt op 13 maart een informatiebijeenkomst over cybercriminaliteit. Deze bijeenkomst is gericht op senioren aangezien zij vaak het slachtoffer zijn van fraude.


Het aantal slachtoffers van fraude bij senioren is de laatste jaren fors toegenomen. Hierom organiseert de gemeente Hulst in samenwerking met Stichting Hulst voor elkaar, Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen, Haulez Assurantiën, zelfstandig adviseur van Regiobank in Hulst en de politie deze bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zal er informatie en uitleg gegeven worden over verschillende manieren van oplichting. Denk hierbij aan Whatsapp fraude, helpdeskfraude en phishing. Er zal verteld worden hoe deze vormen van oplchting herkend kunnen worden. 

De informatiebijeenkomst zal op 13 maart in de Truffinozaal van de Blaauwe Hoeve in Hulst worden gehouden. Deze start om 15.00 uur en zal om 16.30 eindigen. Burgemeester Ilona Jense-van Haarst zal deze middag aanwezig zijn. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via [email protected] tot uiterlijk 7 maart.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren