Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Autobrand A58 ‘s-Heer Arendskerke, snelweg tijdje dicht

Toegevoegd: 19-02-2024, 19.20 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - De A58 is maandagavond richting Bergen op Zoom een tijdje dicht geweest nadat ter hoogte van 's-Heer Arendskerke een auto in brand was gevlogen. Bij het incident raakte niemand gewond.


De personenauto zou rond 18.15 uur betrokken zijn geraakt bij een aanrijding met zeker één ander voertuig. De brandende auto stond bij aankomst van de hulpdiensten op de vluchtstrook ter hoogte van de Stelledijk bij Heinkenszand. De brandweer rukte met twee blusvoertuigen uit om te blussen. Uiteindelijk werd slechts één van de twee daadwerkelijk ingezet.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto die door de brand total loss raakte, getakeld. Het andere voertuig hoefde niet weggesleept te worden. Vanwege het incident werd de snelweg tijdelijk afgesloten richting Bergen op Zoom. Rond 18.45 uur kon één rijstrook weer worden opengesteld en kwam het verkeer weer op gang.

De uitgebrande auto werd rond 19.10 uur afgevoerd. De weg kon echter nog niet meteen daarna weer helemaal open want door de brand was het wegdek van de vluchtstrook beschadigd geraakt.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (20-2-2024 om 12:00)
Begrijp dat ook deze koekenbakker ook weer positief is getest op drugs of Alcohol. Hier is verdachte nummer X. Kan de tel al niet meer bijhouden in een week tijd. Bizar. Rijdt er nog iemand nuchter rond is een betere vraag? Blijkbaar is er een gebrek aan controle als het er zo veel zijn. Arbeidsintensief. En dus zit oom agent liever de krant te lezen met een kopje koffie in een flits auto dan dat ze dit gevaarlijke volk van de weg halen. Dan het andere krankzinnige. De boetes voor te snel rijden zijn hoger dan met drugs of Alcohol op. Begrijpt iemand het nog? Ja dat het begrotingstekort dicht moet en dat het sneller bereikt is met flitsen dan dat ze deze kansloze figuren van de weg halen.
Cookie-instellingen beheren