Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Personenauto uitgebrand Van de Veldelaan Vlissingen

Toegevoegd: 19-02-2024, 23.49 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een personenauto is maandagavond in vlammen opgegaan in de Willem van de Veldelaan in Vlissingen. Ook een tweede voertuig liep schade op. De politie onderzoekt de zaak.


De autobrand werd rond 22.35 uur ontdekt waarop de Vlissingse brandweer met spoed uitrukte. Eenmaal ter plekke bleek een personenauto al grotendeels in brand te staan. De bestelauto die voor het brandende voertuig stond geparkeerd, was ook heet geworden en beschadigd geraakt. De brandweerlieden hebben de brand geblust.

De politie doet nader onderzoek naar het ontstaan van de brand. Om de toedracht vast te kunnen stellen, is de uitgebrande personenauto in beslag genomen. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig getakeld. De bestelauto hoefde niet getakeld te worden. Bij het incident raakte niemand gewond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren