Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 37 km

Traumahelikopter ingezet vanwege melding Terneuzen

Toegevoegd: 20-02-2024, 08.52 uur
Traumahelikopter ingezet vanwege melding Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een traumahelikopter is dinsdagochtend ingezet nadat vanuit Terneuzen melding was gemaakt van een reanimatie. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis vervoerd.


De ambulancedienst werd rond 07.35 uur naar de Klaprooslaan gestuurd. Al snel werden ook meerdere politie-eenheden en een traumahelikopter opgeroepen. Het Rotterdamse traumateam was een half uur na de eerste melding ter plekke.

De patiënt is overgebracht naar een ziekenhuis in het Belgische Gent. De traumahelikopter is hier ook naartoe gevlogen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (20-2-2024 om 16:41)
Beterschap! Zo blij dat deze Zeeuws Vlaming niet naar R'dam hoefde met de Rotterdamse Vliegende Ziekenhuis Taxi maar lekker dichtbij huis in Gent. Nu de samenwerking Terneuzen Zorgsaam => UZ gent, hechter en officiƫler is gemaakt. Boven de Schelde mogen ze van mij naar R'dam maar beneden de Schelde is de bestemming Gent, Antwerpen, Brugge, Knokke en noem maar op. Hopelijk wordt die kromheid opgeheven.
Cookie-instellingen beheren