Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 12 km

Traumahelikopter ingezet voor reanimatie in Middelburg

Toegevoegd: 21-02-2024, 11.29 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De Rotterdamse traumahelikopter is woensdagmorgen ingezet voor een reanimatie in Middelburg. De patiënt is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Twee ambulances en twee politie-eenheden werden woensdagmorgen omstreeks 09.55 uur opgeroepen voor een melding van een reanimatiesituatie in een woning aan de Welzingestraat in Middelburg. Naast deze hulpdiensten werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen.

Nadat de patiënt was gestabiliseerd door het ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team, is zij per ambulance naar de Breeweg gebracht. Daar stond de traumahelikopter klaar om de vrouw naar het ziekenhuis te brengen.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren