Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet voor noodsituatie Poortvliet

Toegevoegd: 22-02-2024, 12.28 uur
De patiënt is per traumahelikopter naar Rotterdam gebracht.
De patiënt is per traumahelikopter naar Rotterdam gebracht.
© Foto: Thomas van Maren
Door: Eugène Harthoorn

POORTVLIET – Diverse hulpdiensten zijn donderdagmorgen ingezet voor een medische noodsituatie in Poortvliet. De Rotterdamse traumahelikopter kwam ook ter plekke.


Drie ambulances en de politie werden vanmorgen opgeroepen voor de noodsituatie bij een woning aan de Stoofstraat in Poortvliet. Vanwege de ernst van het incident kwam ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plaatse.

Het Mobiel Medisch Team landde naast de ambulancepost van Poortvliet. De medici hebben zich ontfermd over het slachtoffer. Hoe de toestand van de patiënt is, is niet bekend. Vervolgens is het slachtoffer per traumahelikopter naar Rotterdam gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren