Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburgse (43) meerdere keren aangehouden voor flessentrekkerij

Toegevoegd: 22-02-2024, 16.03 uur
Middelburgse (43) meerdere keren aangehouden voor flessentrekkerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een vrouw die woensdag had gegeten en gedronken in een restaurant aan de Vlissingse boulevard kon daarna rekenen op een verblijf in Torentijd. Ze is namelijk gearresteerd op verdenking van flessentrekkerij.


Politieagenten moesten woensdagavond rond 20.45 uur naar een restaurant aan de boulevard. Daar had een vrouw voor ruim 120 euro gegeten en gedronken, maar weigerde vervolgens te betalen. Ze ontving de agenten niet erg hartelijk, maar schold hen voor van alles en nog wat uit, aldus de politie. Ze is vervolgens aangehouden en meegenomen naar Torentijd. Ook tijdens de rit daarnaartoe stopte ze niet met lelijk doen. In Torentijd weigerde ze vervolgens mee te werken aan het insluiten. Toen het eenmaal gelukt was om de vrouw te fouilleren en haar vingerafdrukken te nemen is ze in de cel gezet.

Uit politieonderzoek blijkt het te gaan om een 43-jarige vrouw uit Middelburg. Verder bleek ook dat ze zich afgelopen dinsdag ook twee keer schuldig heeft gemaakt aan eten/drinken zonder te betalen. Ze heeft toen ’s middags in een restaurant in Goes voor ongeveer 35 euro gegeten en gedronken en ’s avonds in een ander restaurant in Goes voor ruim 80 euro gegeten en gedronken, zonder te betalen. Ze is dinsdagavond aangehouden en heeft de nacht in de cel doorgebracht. Nadat ze woensdag een verklaring had afgelegd en tegen haar proces-verbaal was opgemaakt, is ze vrijgelaten, in afwachting van het moment waarop ze voor de rechter moet verschijnen. Dat heeft haar er niet van weerhouden woensdag 21 februari opnieuw de fout in te gaan. De vrouw zit nog vast.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (22-2-2024 om 17:18)
Met gratis overnachting. Maar die mag wel een paar maanden duren
Cookie-instellingen beheren