Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zaak drie 'brandstofdieven' Yerseke geseponeerd

Toegevoegd: 23-02-2024, 13.24 uur
Zaak drie 'brandstofdieven' Yerseke geseponeerd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De drie mannen die woensdagavond werden aangehouden op verdenking van brandstofdiefstal zijn weer op vrije voeten. Ze worden niet verder vervolgd, zo heeft de politie desgevraagd laten weten.


De mannen, een 31-jarige Goesenaar, een 41-jarige inwoner van Kruiningen en een derde persoon (zonder vast adres in ons land) werden gearresteerd na een melding over een verdachte situatie. De politie meldde eerder dat de drie vermoedelijk hadden geprobeerd brandstof te stelen. In de buurt werd een volle jerrycan met diesel gevonden en ook zou één van de verdachten naar diesel hebben geroken.

De drie werden overgebracht naar Torentijd. Inmiddels heeft het Openbaar Ministerie (OM) de zaak in alle drie de gevallen geseponeerd. Volgens de politie bleek er onvoldoende bewijs te zijn en zijn de mannen daarom niet langer verdachte. De zaak is daarom afgedaan tenzij er nieuwe feiten aan het licht komen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (24-2-2024 om 11:18)
Wat leven we toch in een fantastisch land.
VdVonck (23-2-2024 om 14:06)
Er werd toch geopperd dat er een hele mensenmassa stond welke de mannen op de vlucht hebben zien slaan? Daarbij rook er eentje sterk naar diesel. Het is echt te zot voor woorden.
Cookie-instellingen beheren