Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bergingsbedrijf De Moor overgenomen door Kuzee

Toegevoegd: 23-02-2024, 14.42 uur
Bergingsbedrijf De Moor overgenomen door Kuzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De naam De Moor Autoberging uit Goes verdwijnt uit het straatbeeld. Het bedrijf is namelijk per vandaag overgenomen door de collega’s van Kuzee Bedrijvengroep. Kuzee neemt alle voertuigen en personeelsleden van de Goese bergingsonderneming over.


De Moor Autoberging werd opgericht in de jaren ’70 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een specialist in zowel lichte als zware berging. De historie van Kuzee, net als De Moor een familiebedrijf, gaat terug tot 1957. De beide bergingsbedrijven werkten al een tijdje wat intensiever samen en zijn vanochtend definitief samengevoegd.

De komende tijd worden alle voertuigen van De Moor voorzien van nieuwe bestickering. Het bedrijf verhuist naar een oude locatie van Kuzee’s autowaspark in Goes. Kuzee heeft voor haar bergingsactiviteiten nu dus drie locaties: Goes, Ritthem en Terneuzen.

De overname van De Moor Autoberging door Kuzee is volgens mede-eigenaar Bas Kuzee een logische stap. “We hebben te maken met een competitieve markt en leven in een tijd waarin schaalvergroting essentieel is om te kunnen blijven innoveren en groeien.”


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas vaak (23-2-2024 om 18:13)
Ik denk dat ze de moor wel over moesten nemen om te voorkomen dat een andere grote speler in Zeeland gaat beginnen. Het zal de prijs per berging niet ten goede komen denk ik.
Ja-Ja (23-2-2024 om 17:45)
Die overnamen spelletjes doen ze als ze er genoeg voor krijgen. Kunnen de bazen naar de bahama 's
Drica (23-2-2024 om 17:06)
Hoe bedoel je momopoly positie?
Cookie-instellingen beheren