Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Ernstig ongeluk Hengstdijksestraat Hengstdijk

Toegevoegd: 23-02-2024, 16.24 uur - Update: 23-02-2024, 17.00 uur
Door: Roland de Jong

HENGSTDIJK - Een automobilist heeft vrijdagmiddag ongeveer een uur vastgezeten nadat deze een verkeersongeluk had gehad op de Hengstdijksestraat tussen Hengstdijk en Kloosterzande.


De personenauto reed richting Kloosterzande toen deze door onbekende oorzaak rond 14.35 uur aan de linkerzijde van de weg tegen een boom reed. Al snel na de melding waren niet alleen de ambulancedienst en de politie onderweg, ook werden een traumahelikopter en de brandweer gealarmeerd.

Na een goed uur had de brandweer de bestuurder op een veilige manier uit het voertuig en kon deze worden overgedragen aan de ambulancedienst. Uiteindelijk werd het slachtoffer per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De verkeerspolitie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.

De weg was vanwege het ongeluk rond 17.00 uur nog altijd afgesloten voor het overige verkeer. Wel was bergingsbedrijf Kuzee toen begonnen met het takelen van de auto.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (23-2-2024 om 17:51)
Hopelijk gaat het snel weer goed met de betreffende persoon!
Cookie-instellingen beheren