Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet na melding Koudekerke

Toegevoegd: 23-02-2024, 17.06 uur
Traumahelikopter ingezet na melding Koudekerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Een traumahelikopter is aan het begin van de middag geland in de buurt van Kamperland na een melding van een medische noodsituatie in Koudekerke.


De ambulancedienst werd rond 12.20 uur naar een adres aan de Ter Poorteweg in Koudekerke gestuurd. Na een kwartier werd ook het Rotterdamse traumateam opgeroepen. De helikopter landde niet in Koudekerke maar in de buurt van De Banjaard.

Het traumateam was rond 13.00 uur ter plekke. Korte tijd later is de patiënt per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yep (24-2-2024 om 12:41)
toch nog een uurtje rijden, blijft heel erg bijzonder......
Simone (24-2-2024 om 11:04)
Klinkt niet echt logisch dat de traumahelikopter zo ver van Koudekerke vandaan land.
Ik (24-2-2024 om 07:24)
Belachelijk,waarom wordt de heli opgeroepen als hij ik weet niet hoever van de plaats waar hij wezen moet land. De patiënt kan ondertussen overleden zijn. Dat zijn dure ritjes waar niemand wat aanheeft. In België land de mug desnoods op de weg,maar altijd dicht bij de plek waar hij moet zijn.
Aap (23-2-2024 om 22:22)
@Pdw. Dat noemt men met een moeilijk woord: Rendez-vous. Dat betekent dus, dat de ambulance een plaats afspreekt met het MMT om elkaar daar te ontmoeten. Zo kan het slachtoffer zo snel mogelijk de hulp krijgen die hij/zij nodig heeft.
Pdw. (23-2-2024 om 18:08)
Waarom land de traumahelikopter op 27 km van de medische noodsituatie vandaan?
Cookie-instellingen beheren