Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 81 km

Politie neemt tv in beslag na geluidsoverlast Middelburg

Toegevoegd: 24-02-2024, 07.25 uur
Politie neemt tv in beslag na geluidsoverlast Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Middelburg een televisie in beslag genomen. Dit naar aanleiding van geluidsoverlast. Het was niet de eerste keer dat de politie naar het adres moest.


Op 20 februari was de bewoner al gewaarschuwd omdat diens televisie wel erg veel lawaai maakte. Op die datum kreeg de persoon een bekeuring. "Er is toen afgesproken dat bij een volgende melding er opnieuw een bekeuring uitgeschreven zou worden en dat de tv in beslag genomen zou worden", zo meldden de Middelburgse wijkagenten op social media.

Nadat de politie aan het begin van de nachtdienst opnieuw een melding kreeg over geluidsoverlast vanuit de betreffende woning, werd besloten inderdaad over te gaan tot inbeslagname van het toestel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (25-2-2024 om 14:31)
Ik heb diverse narcisten als buren gehad en dat waren stuk voor stuk ook van die bekrompen gekken die lak aan alles iedereen hebben. Allemaal overlast van muziek tot contact geluiden. Tja, volwassen worden ze nooit dus goed van de politie om van deze gek z'n TV af te pakken. Moeten ze vaker doen en nooit meer teruggeven.
Cookie-instellingen beheren