Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vier auto's beschadigd na autobrand Middelburg

Toegevoegd: 24-02-2024, 11.40 uur
Drie voertuigen moesten worden getakeld.
Drie voertuigen moesten worden getakeld.
© Foto: Brandweer Middelburg post Rooseveltlaan
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.


De brandweer werd rond 01.05 uur naar de Van Heemskerckstraat gestuurd. Toen de brandweer arriveerde bleken er twee auto's in brand te staan: de auto waarbij de brand was begonnen en een tweede voertuig dat was aangestraald. De brandweer gebruikte twee stralen hoge druk om de brand te blussen.

Na het blussen bleken door de hitte nog eens twee auto's schade opgelopen te hebben. Drie van de voertuigen moesten worden getakeld. Rond 02.10 uur werd de brandweer nog een keer opgeroepen toen tijdens de berging werd vermoed dat opnieuw brand was ontstaan. Dit laatste bleek niet het geval te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Belast (26-2-2024 om 08:49)
De tweede keer door de Berger laten betalen.
Cookie-instellingen beheren