Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Mogelijk alcohol in spel bij aanrijding Sirjansland

Toegevoegd: 24-02-2024, 16.32 uur
Door: Roland de Jong

SIRJANSLAND - Bij een ongeluk tussen Oosterland en Sirjansland zijn zaterdagmiddag twee auto's beschadigd geraakt. De politie onderzoekt of er sprake was van rijden onder invloed.


Op de kruising van de Bredeweg met de Maatje Harings Jobsweg en de Ringweg kwamen rond 14.30 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. De hulpdiensten gingen uit van een verkeersongeluk met letsel maar er bleek niemand naar het ziekenhuis te hoeven.

De politie houdt er rekening mee dat één van de betrokken bestuurders onder invloed van alcohol reed. Hier is een nader onderzoek naar ingesteld. De beide voertuigen zijn getakeld door Ista. Het waterschap is ter plekke gekomen om het wegdek schoon te maken.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren