Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 12 km

Hulpdiensten ingezet voor kinderreanimatie Sluiskil

Toegevoegd: 24-02-2024, 22.24 uur
Hulpdiensten ingezet voor kinderreanimatie Sluiskil
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Ambulancemedewerkers en politieagenten zijn zaterdagavond afgegaan op een melding van een kinderreanimatie in Sluiskil. De opgeroepen traumahelikopter werd niet meer ingezet.


De hulpdiensten werden kort voor 20.30 uur naar de Nieuwe Kerkstraat gestuurd. De politie meldt via social media dat sprake was van de reanimatie van een klein meisje maar dat zij gelukkig bijkwam. Het kind is voor verder onderzoek per ambulance naar een ziekenhuis is gebracht.

Direct na de melding werd overigens ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen maar de komst hiervan werd rond 20.45 uur al geannuleerd. De helikopter vloog toen nabij Oude-Tonge.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren