Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet in Biggekerke

Toegevoegd: 25-02-2024, 21.21 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - Een traumahelikopter is zondagavond ingezet na een melding van een medische noodsituatie in een woning in Biggekerke. Het traumateam was uiteindelijk meer dan een uur ter plaatse.


Twee ambulances, twee politie-eenheden en het traumateam werden naar de L. Simonsestraat gestuurd nadat rond 19.10 uur een 112-oproep binnen was gekomen vanuit een woning in de straat.

De helikopter landde rond 19.45 uur op een weiland achter de Derrienk. Politieagenten brachten vervolgens de verpleegkundige en de arts vanaf de helikopter naar de incidentlocatie. Rond 21.00 uur kon het traumateam weer terugkeren naar Rotterdam.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren