Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nachtelijke inzet traumahelikopter in Goes

Toegevoegd: 26-02-2024, 04.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Hulpverleners, waaronder ook een traumateam, zijn in de nacht van zondag op maandag toegesneld na een melding van een medische noodsituatie in Goes.


Twee ambulanceteams en meerdere politie-eenheden werden rond 03.15 uur naar een woning aan de Eisenhowerstraat gestuurd. Al snel volgde ook een oproep voor het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter uit Rotterdam. Een half uur na de melding landde het traumateam op een veld langs de Cornelisweg.

Nadat politieagenten het MMT naar de patiënt hadden gebracht en assistentie was verleend aan de ambulancedienst, vertrok het traumateam weer. Rond 04.10 uur steeg de traumahelikopter op en keerde deze terug naar Rotterdam.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren