Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 81 km

Winkel- en fietsendief aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 27-02-2024, 07.58 uur
De kleur van de fiets kan afwijken van het origineel.
De kleur van de fiets kan afwijken van het origineel.
© Foto: wijkagenten Vlissingen
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN –  De politie heeft maandag een verdachte aangehouden van een fietsen- en winkeldiefstal. De rechtmatige eigenaar van de fiets wordt gezocht.


De wijkagenten van Vlissingen deelden maandag op hun Instagramaccount dat er twee dienders onderweg naar het bureau waren om hun dienst te beginnen. Zij zagen een persoon aan komen fietsen met een opvallende interesse in een bepaalde fiets. Deze persoon zette zijn fiets neer en pakte de andere fiets en reed weg. Hierop hebben de dienders direct hun collega’s die wel in dienst waren gebeld en hielden de man in het oog.

Uiteindelijk is de man aangetroffen bij een supermarkt. Hij bleek hier ook nog zich schuldig gemaakt te hebben aan diefstal. De man is aangehouden en zal worden gehoord door de recherche.

De politie is nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar van de fiets. Mocht het uw fiets wezen, bel dan naar 0900-8844 en benoem hierbij het framenummer. Let op: De kleur is vermoedelijk niet de juiste kleur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren