Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Marechaussees nemen bestelbusje in beslag N62 Westdorpe

Toegevoegd: 27-02-2024, 18.12 uur
Marechaussees nemen bestelbusje in beslag N62 Westdorpe
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

WESTDORPE – Marechaussees hebben dinsdag een wit bestelbusje in beslag genomen bij Westdorpe. Het bleek om een spookvoertuig te gaan.


De medewerkers van Koninklijke Marechaussee zagen vanmorgen op de N62 bij Westdorpe een wit bestelbusje met een verlopen Belgische handelaarskenteken. Hierop werd de bestuurder staande gehouden. Na controle bleek dat de registratie van het voertuig ook was verlopen. De Marechaussees hebben het voertuig in beslag genomen.

Bij een controle in het busje werden een stuk of 19 kentekenplaten aangetroffen. Ook deze platen waren niet meer geldig. Alle kentekens zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (28-2-2024 om 16:54)
Druppel op een gloeiende plaat.
optimist (28-2-2024 om 16:54)
Zulke auto's worden graag gebruikt voor inbraken en diefstallen. Als het kenteken gezien wordt met een camera, is er geen eigenaar te achterhalen.
mar (28-2-2024 om 12:51)
Daar maken ze in Vlaanderen gebruik van als ze bij smog niet mogen rijden. Ze hebben intelligente camerasystemen daarvoor. Nog meer toepassen. Als ze een aanrijding veroorzaken met het volgende kenteken verder rijden.
Harry (27-2-2024 om 21:02)
Mooie vangst mannen. Daar doe je het voor, chapeau.
bram goeree (27-2-2024 om 18:24)
spookvoertuigen komen de laatste tijd vaak voor .goed dat hier op gelet word
Cookie-instellingen beheren