Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen na reeks auto-inbraken

Toegevoegd: 28-02-2024, 11.19 uur
Politie zoekt getuigen na reeks auto-inbraken
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

KOUDEKERKE - De politie zoekt getuigen naar aanleiding van een reeks auto-inbraken in Koudekerke. Vermoedelijk waren ook in Serooskerke (W) dieven actief.


In de nacht van maandag op dinsdag werden tussen 03.00 uur en 04.00 uur zeker vier auto's opengebroken in de omgeving van de De Ruyterstraat in Koudekerke. Afgelopen nacht kreeg de politie een melding binnen van een verdachte situatie in Serooskerke (W). Hierna werden enkele open voertuigen aangetroffen. Hier waren de dieven vermoedelijk actief tussen 04.00 uur en 05.00 uur.

Naar aanleiding van de inbraken is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u camerabeelden of waardevolle informatie? Meld dit dat bij de politie. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). "Bent u slachtoffer van inbraak in uw auto? Doe aangifte", luidt de oproep van de politie. Tevens benadrukt zij erop te letten dat uw auto op slot zit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren