Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongevallen met letsel op Zuid-Beveland

Toegevoegd: 28-02-2024, 22.24 uur
Bij één van de botsingen werd een fietser aangereden.
Bij één van de botsingen werd een fietser aangereden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - Hulpverleners zijn woensdag afgegaan op drie meldingen van verkeersongevallen met (mogelijk) letsel op Zuid-Beveland. Zeker twee van de drie keer moest er iemand naar het ziekenhuis worden gebracht.


Het eerste ongeluk gebeurde rond 13.55 uur bij de rotonde 'Ronda Gosa' op de kruising van het Klein Frankrijk, de Ringbaan West en de Van Hogendorplaan in Goes. Vervolgens was het rond 15.00 uur raak bij de Hoofdweg in Rilland. In Heinkenszand gebeurde tot slot rond 17.40 uur een ongeval bij de Stelleweg.

Bij één van de ongevallen werd een fietser aangereden en in een ander geval was sprake van een botsing tussen een auto en een bromfiets. In beide gevallen moest het slachtoffer met de ambulance mee naar het ziekenhuis. Over het derde ongeluk is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (29-2-2024 om 10:30)
mensen, blijf alert in het verkeer! het is druk met diverse weggebruikers. Oproep aan fietsers om goed te kijken of je contact hebt met een autobestuurder en niet zomaar klakkeloos een rotonde op fietsen want je delft wel het onderspit.....
Cookie-instellingen beheren