Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dieven op heterdaad betrapt op bouwterrein

Toegevoegd: 29-02-2024, 10.35 uur
Dieven op heterdaad betrapt op bouwterrein
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - Drie mannen zijn woensdagavond aangehouden omdat ze spullen meenamen vanaf een bouwterrein in Sint-Annaland. De mannen werden op heterdaad betrapt.


Agenten kregen rond 23.30 uur een tip dat de drie mannen vanaf een bouwterrein aan de Tienhoven met spullen naar een bestelauto liepen. Bij het zien van de agenten liet een verdachte een radiator vallen en rende weg. Hij kon snel gepakt worden.

Ook de twee andere mannen zijn gearresteerd. Het drietal zit vast voor verhoor en verder onderzoek. Het gaat om twee mannen van 31 en 32 jaar uit Sint-Maartensdijk en een 42-jarige man uit Nieuw-Vossemeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smeerkees (29-2-2024 om 21:14)
Mooi, sluit ze maar een tijdje op... hebben ze ook geen radiator nodig gezien de boeven in dit land goed verzorgd worden.... Betere straffen zoals het breken van de vingerkootjes zou meer op zijn plaats zijn, doen ze het een volgende keer iig niet meer.
Ad Jonkers (29-2-2024 om 11:18)
Zouden ze die radiator nodig hebben gehad om er "warmpjes bij te zitten"?
Cookie-instellingen beheren