Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Gewonde bij ongeluk Roozenburglaan Middelburg

Toegevoegd: 01-03-2024, 15.15 uur - Update: 01-03-2024, 16.04 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vrijdag halverwege de middag iemand gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de kruising van de Roozenburglaan en de Torenweg.


Kort voor 14.00 uur vond nabij de rotonde een ongeval plaats waarbij volgens de politie een snorfietser en een auto betrokken waren. De ambulancedienst en de politie schoten te hulp. Na onderzoek bleek dat de persoon weliswaar letsel had opgelopen maar dat vervoer per ambulance naar het ziekenhuis niet nodig was.

De politie heeft met de betrokkenen gesproken en foto's gemaakt van de beschadigde snorscooter. Het vervoersmiddel werd na de botsing weggebracht. In het verleden vonden op de bewuste kruising al diverse ongevallen plaats. Meermaals was sprake van aanrijdingen met letsel als gevolg van voorrangsfouten. Details over de toedracht van het ongeluk van vandaag zijn er nog niet.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren