Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweerboot ingezet bij medisch noodgeval

Toegevoegd: 02-03-2024, 07.27 uur - Update: 02-03-2024, 09.46 uur
De patiënt bevond zich bij het Schelde-Rijnkanaal bij Oud-Vossemeer.
De patiënt bevond zich bij het Schelde-Rijnkanaal bij Oud-Vossemeer.
© Foto: Brandweer Stavenisse
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - De reddingboot van de brandweer Tholen is vrijdag aan het einde van de middag ingezet om te helpen bij een medische noodsituatie. Ook de brandweer van Nieuw- Vossemeer werd ingezet.


De bemanning van de Search And Rescue-boot 'Eendracht' werd rond 17.35 uur opgeroepen nadat duidelijk was geworden dat de ambulancedienst hulp nodig had om een patiënt te kunnen bereiken. Deze bevond zich ter hoogte van de brug over het Schelde-Rijnkanaal bij Oud-Vossemeer.

De brandweer van Nieuw-Vossemeer kwam ter plaatse om het toegangshek in de calamiteitenhaven te open. Tevens zijn brandweerlieden aan boord van de reddingboot gegaan om de bemanning te assisteren bij het transport van het slachtoffer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren