Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond aan hoofd na ongeval Oosterschelde

Toegevoegd: 02-03-2024, 16.04 uur
Door: Eugène Harthoorn

COLIJNSPLAAT - Bij een ongeval op de Oosterschelde bij Colijnsplaat is zaterdagmiddag een man gewond geraakt aan het hoofd. De KNRM en de Kustwacht werden ingezet.


De bemanning van reddingsboot Fred werden omstreeks 14.20 uur opgeroepen voor een ongeval op het water van de Oosterschelde tussen Colijnsplaat en Kerkwerve. Vanwege de aard van het incident werd ook de Kustwachthelikopter opgeroepen.Volgens KNRM Neeltje Jans was er sprake van een ongelukkige val aan boord van een zeilboot.

Met behulp van de bemanning van de kustwacht is de gewonde man van boord gehaald en per helikopter naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Aldaar is de man opgevangen door het opgeroepen ambulancepersoneel. Brandweerlieden van 's-Gravenpolder stonden standby.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wat ik me steeds afvraag (2-3-2024 om 22:17)
Sterkte voor het slachtoffer. Wat ik me afvraag:waarom wordt elke keer de brandweer opgeroepen als er een heli bij het ziekenhuis moet landen? Bij ongevallen waarbij de traumaheli wordt opgeroepen vangt de brandweer hun immers ook niet op? Dit terwijl ze dan vaak op plaatsen moeten landen die minder overzichtelijk zijn en meer obstakels zijn...
Cookie-instellingen beheren