Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fiets in brand Nassaulaan Middelburg

Toegevoegd: 02-03-2024, 20.02 uur
Zowel de fiets als de fietstassen stonden in brand.
Zowel de fiets als de fietstassen stonden in brand.
© Foto: Brandweer Rooseveltlaan
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Een fiets is vrijdagavond beschadigd geraakt nadat deze in brand stond. De brandweer van Middelburg werd ingezet.


De brandweerlieden van brandweerpost Rooseveltlaan in Middelburg werden omstreeks 22.20 uur opgeroepen voor de melding van een brandende fiets aan de Nassaulaan in Middelburg.

Ter plaatse bleek dat er een fiets in brand stond. Ook de fietstassen die iets verderop lagen, stonden in brand. De brandweer heeft de brand geblust.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnold van Boven (3-3-2024 om 20:44)
@willem Misschien wel gewoon protocol? En heb jij wel eens de rook van brandende banden opgesnoven? Niet echt gezond hoor. Als ie zonder perslucht geblust had, die rotzooi had ingeademd en naar het ziekenhuis had gemoeten, had jij zeker gereageerd met: "Had ie maar perslucht moeten gebruiken."
speedy (3-3-2024 om 11:11)
te hard gefietst zeker
M@rk (3-3-2024 om 10:34)
Ik hoop dat de melder bejaard en/of slecht ter been was waardoor hij/zij niet in staat was om er zelf even een emmer water over heen te gooien.
Nel (3-3-2024 om 10:02)
Wat een vreselijke situatie, gelukkig was de brandweer er op tijd bij!
Ja-Ja (3-3-2024 om 08:36)
Was zeker geen E-fiets?Waarom de foto met brandweerman voor lastdrager laten zien? Foto's van alle kanten laten zien.!! We moeten zeker gaan denken dat het een E-fiets is? Ook de fietstassen laten zien. En meer politie en slachtofferhulp. Graag gedegen onderzoek.
Willem (3-3-2024 om 01:35)
Met perslucht op een fietsje blussen, het moet niet gekker worden.
Cookie-instellingen beheren