Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Traumahelikopter landt in Kruiningen voor noodsituatie

Toegevoegd: 02-03-2024, 21.57 uur
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN – Meerdere hulpdiensten zijn zaterdagavond ingezet voor een medische noodsituatie in Kruiningen. De patiënte is per traumahelikopter naar Rotterdam gebracht.


De ambulancedienst, brandweer en politie werden halverwege de avond opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Henry Dunantstraat in Kruiningen. Omdat bleek dat er meer medische zorg nodig was, werd omstreeks 20.30 uur de Rotterdamse traumahelikopter ingeroepen.

Het Mobiel Medisch Team landde na ongeveer 25 minuten naast de rotonde op de kruising van de Oude Rijksweg en de Sluisweg. Na een medische check is het slachtoffer, een vrouw, per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren